Кой, къде, какво,
за кого

Пълен списък със събития

Тук ще намерите информация за срещи, лекции, курсове и други събития, които биха представлявали интерес за родители, педагози, медицински работници и други хора, ангажирани в интеграцията на деца с увреждания. Ако организирате или знаете за събитие, което ние сме пропуснали, моля, пишете ни.

Принтирай

11.05.2014 - Един различен ден - 7-мо състезание за деца с увреждания
Пазарджик, Водоем на 3 км от Пазарджик, по пътя за с. Бошуля. Регистрирането става в комплекс "Черно море" на Бошулско шосе.

Риболовно състезание за деца със специални образователни потребности. За победителите ще има награди, купи и грамоти. 
Всяко дете ще има до себе си опитен риболовец. Водоемът е много добър по отношение на безопасността на децата.
Рибари с опит, които искат да участват в инициативата, могат да се обърнат към оранизатора, който е дългогодишен партньор на инициативата. 

29.04.2014 - Ден за солидарност между поколенията

За шеста поредна година - национална кампания за отбелязване на ЕВропейския ден на солидарността между поколенията. Ден за общуване, споделяне и зачитане. Включете се и Вие!

28.04.2014 - 7-ма регионална конференция
София, парк-хотел "Москва"

Събират се неправителствените коалиции, работещи за правата на децата в Европа. 

26.04.2014 - Академия за церебрална парализа
София, парк-хотел "Москва"; СУ "Св. Климент Охридски"

Основна тема са съвременните методи за диагностика, лечение и рехабилитация на церебралната парализа. 

25.04.2014 - Национална годишна среща по приемна грижа
София

Срещата ще събере 100 приемни родители от цялата страна, 30 експерти по приемна грижа и 20 младежи между 14 и 18-годишна възраст. Целта е да се повишат знанията и уменията на приемните родители чрез занятия, свързани с професионализирането на приемната грижа и въвеждането на единни стандарти за качеството й. 

09.04.2014 - Детска къща Конкордия
Банкя, ул. Добруджа 6

Откриване на нова социална услуга за деца - Център за настаняване от семеен тип. Къщата е с 8 места и в нея вече има 7 деца, за които възможностите за оставане в семейството или настаняване в приемно семейство са изчерпани.

08.04.2014 - Фотоконкурс "Благотворителността през обектива"

Да се покажат инициативи, програми и услуги, които дават по-добро качество на живот; целите, каузите и работата на граждански организации и активисти; емоциите, трудностите и резултатите. Всичко за условията [тук].

Принтирай