Кой, къде, какво,
за кого

Пълен списък със събития

Тук ще намерите информация за срещи, лекции, курсове и други събития, които биха представлявали интерес за родители, педагози, медицински работници и други хора, ангажирани в интеграцията на деца с увреждания. Ако организирате или знаете за събитие, което ние сме пропуснали, моля, пишете ни.

Принтирай

13.06.2013 - Годишна среща на Националната мрежа за децата
Варна

Годишната среща на НМД е най-голямото мрежово събитие за годината. Събират се над 180 души, представители на членове на Национална мрежа за децата, професионалисти, работещи с и за деца и семейства, доброволци, деца и младежи.

12.06.2013 - Физиотерапия за деца с увреждания
Варна, Лечебно-възстановителен център "Сано"

Физиотерапевтична тренировка по капоейра

10.06.2013 - Физиотерапия за деца с увреждания
Варна, Лечебно-възстановителен център "Сано"

Физиотерапевтична тренировка по капоейра

10.06.2013 - Международна конференция по аутизъм
к.к. „Св. Св. Константин и Елена“

Лекции и семинари, водени от международни специалисти в областта на аутизма, които да запознаят българските специалисти, семействата и обществеността с новите тенденции за работа с децата от аутистичния спектър.

05.06.2013 - Анализ на социалното въздействие
София

Среща на представители на донорски организации в България, граждански организации, експерти и професионалисти от бизнеса, които имат интерес към темата и към създаване на неформална група за оценка на социалното въздействие.

03.06.2013 - Мимикрията - болест по социалните услуги в България
София

Анализ на социалните услуги у нас. Защо всички “реформи” на социалните политики и услуги, за които обществото ни плаща,  по същество предлагат “повече от същото” и нищо не се променя наистина?

29.05.2013 - Награди "Златна ябълка"
София

Церемония по връчване на годишните награди на Националната мрежа за децата "Златна ябълка" - за принос към живота и благосъстоянието на българските деца.

Принтирай